Voor onze aspirant-leden

Beste (aankomende) leden.

We zien in de corona tijd dat er steeds meer mensen een hobby zoeken, en ook op zoek zijn naar een club om hun tijd aan te besteden.

We zien dat er steeds meer mensen gaan vissen, hengelsport verenigingen groeien als kool. Wat wil je nog meer, je hobby beoefenen in de natuur.

Waarom zou je dan geen lid worden van de enigste hengelsportvereniging die Zutphen rijk is en waar je ook een vergunning kunt kopen waarmee je in alle wateren in Zutphen kunt vissen. Ook mag je dan in alle federatieve wateren in het gehele land vissen die in de vis-app zijn opgenomen.

Indien u voor 1 januari 2021 een vergunning aanschaft bij Sportvisserij Nederland (zie de link op de home page) dan koopt u hem al voor 37.50 Euro voor heel 2021. Normaal gesproken betaald de jeugd van 14—17 jaar ook dat bedrag, maar bij ons krijgt u hem voor de jeugdprijs van 12 Euro.
Jeugd t/m 13 jaar kan zelfs een gratis vergunning krijgen.

Voor meer info mag u bellen naar 0633662394 of naar het mailadres: b.soeters@live.nl
Hier kunt u alle informatie krijgen die nodig is om onbezorgd te kunnen vissen. Ook zijn er nachtvisvergunningen en dag/week vergunningen bij ons verkrijg baar. Na 1 januari 2021 zijn ze duurder.

Met vriendelijke groet,
Bart Soeters
secretaris Ons Belang Zutphen.