Vergunningen

logo-vispas

Wat voor soort vergunning heb ik nodig?
Indien gevist wordt met maximaal 1 hengel, geaasd met door de minister aangewezen aassoorten (zie kleine vispas) is het bezit van een geldige kleine vispas voldoende om in openbare vaarwateren te mogen vissen.

Wat houdt nu de lidmaatschapskaart in?
U mag alleen met het lidmaatschapskaart in de wateren vissen die zoals is beschreven In de vergunning en in de wateren van Ons Belang.

Verkooppunten vergunningen Ons Belang Zutphen.
M.i.v. heden is het alleen nog mogelijk om vergunningen voor het lopende jaar te verkrijgen via het bekende verkoopadres:
– Discus Tropica, Polsbroek 79a, 7201 BX Zutphen, 0575-513515.

Wat kost een vergunning?
– Seniorlid en Vispas, €  35,00
– Seniorlid, inclusief nachtvis Ons Belang en Vispas, €  42,50
– Jeugdlid, tot en met 17 jaar inclusief Vispas, €  11,00
– N.V.V.S. Blad, €  10,00
– Sprabanenvergunning, op aanvraag, €  13,50
– Inschrijfgeld na 1 januari senioren, €  10,00
– Inschrijfgeld na 1 januari jeugdleden, €  4,00
– Weekkaart Ons Belang Zutphen, vispas noodzakelijk €  12,50
– Dagkaart Ons Belang Zutphen, geen vispas nodig €  5,00

Aanvragen van een vergunning.
Indien u een vergunning voor 2019 wilt bestellen, kunt u deze krijgen bij Discus (schuin t/o de kassa’s van Albert Heyn XL) in Zutphen.
Wilt u via de vereniging bestellen, dan dient u het bedrag eenmaal handmatig over maken op de naam van de vereniging + uw gegevens.
Rek. nr: NL12 RABO 7328 2503 86

Bent u in 2018 ook lid geweest van Ons Belang dan kunt u volstaan met het overmaken van het bedrag op de rekening van de vereniging.
Er is dan n.l. al een vispas voor u aangemaakt, deze ligt bij de club.
Na ontvangst van het bedrag krijgt u de vergunning thuis.

Als u een incasso afgeeft krijgt u de vergunning voor 2020 gewoon eind dit jaar in de bus.
Uw vergunning kunt u aanvragen via ons webformulier.